Email

Filtru Bouncer Classic

Bere curata si mai gustoasa, in timp redus, fara pierderi sau utilizarea de aditivi.

170 lei
Reducere
Bouncer inline beer filter 04
Bouncer Mac Daddy 04

Filtru Bouncer Classic

 

O bere curata si mai gustoasa, in timp redus, fara pierderi sau utilizarea de aditivi. Toate acestea folosind filtrele Bouncer! In sfarsit o solutie de filtrare accesibila, reutilizabila pentru pasionatii de bere de casa. Se poate folosi intre fermenterul Dvs si un butoi keg sau un alt recipient pentru imbuteliere ulterioara la sticle. De asemenea poate fi folosit pentru a filtra mustul obinut dupa fierbere.  Inlatura orice reziduu, resturile de hamei, alte particule, fara expunere la aer.

Usor de instalat, de curatat si folosit. Veti obtine mai multa bere, ne mai avand grija stratului de sedimente de la baza fermenterului. Veti recupera costul acestui filtru in timp, prin reducerea risipei.
Filtrul vine cu adaptoare de 2 dimensiuni pentru inserare pe furtun. Conectati filtrul la furtun si acordati atentie sagetii care indica directia de curgere. A se dezasambla filtrul si desinfectat inainte de utilizare.
Unele beri cu mult hamei pot incarca repede filtrul si e necesara o curatire repetata.

Puteti incerca noi arome pentru berea Dvs, introducand in filtru coji de portocala pentru o bere blonda, boabe de cafea zdobite pentru o bere Porter etc.

Functioneaza pe baza gravitatiei, nu necesita pompa sau presiune.
Filtreaza cca 3.5 litri pe minut.
Este un singur filtru inclus, ca in imagine. Puteti achizitiona separat filtre mai fine.
Fabricat din termoplastic de inalta calitate si otel inoxidabil T304.

Fabricate in SUA.


Viziteaza site-ul Fiiberar.ro pe ShopMania