Toate kiturile standard de bere au nevoie de zahar. Pentru rezultate superioare, inlocuiti zaharul cu una din urmatoarele variante:
Adauga culoare, corpolenta si aroma berilor lager si ale.
Aduce oricarei beri un plus de aroma de tip caramel si un ...
Pentru o fermentare accelerata si o bere cu note mai uscate.
Extract de malt deschis la culoare si placut la aroma.
Se recomanda pentru beri mai robuste, cu note pronuntate de ...
Recomandat pentru toate tipurile de bere, unde se doreste o ...
Extractul de malt pentru beri rosiatice. Produs de berari ...
Extractul de malt de culoare inchisa, produs de berari ...
Hemei cu caracter floral, de condimente si citrice unic, cu ...
Hamei foarte cautat si apreciat, atat pentru amareala, cat ...
Hamei pentru aroma, cu note moderat spre puternice sunt de ...
Hamei german nou ce se remarca printr-un pronuntat gust de ...
Opal ofera o aroma curata de condimente si citrice, cu o ...
Hamei american pentru amareala si aroma de condimente, ...