Politica de confidentialitate

 

Confidentialitatea datelor dvs. personale este importanta pentru noi și dorim sa va simtiti in siguranta vizitand FiiBerar.ro.  Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitia Dvs. de FiiBerar.ro, se considera că ati citit si sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate prin care va comunicam ce date cu caracter personal colectam, de ce le colectam si cum le folosim.

Protejarea confidentialitătii în procesarea datelor Dvs. personale este o preocupare foarte importanta pentru noi. Am implementat masuri tehnice si organizationale pentru a ne asigura ca reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) sunt respectate atat de noi, cat si atunci cand datele sunt transmise catre furnizori externi de servicii.

1.Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informatii care se refera la o persoană fizica identificata sau identificabila. Informatiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie si ele date cu caracter personal. Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane răman date cu caracter personal.  Datele cu caracter personal care au fost facute anonime in asa fel încat persoana fizica nu este sau nu mai este identificabila nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele sa fie cu adevarat anonimizate, anonimizarea trebuie să fie ireversibila.

     Exemple de date cu caracter personal

  • un nume și prenume;
  • o adresa de domiciliu;
  • o adresa de email, cum ar fi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
  • un numar de act de identitate;
  • date privind pozitionarea (de exemplu, functia de date privind pozitionarea disponibila pe un telefon mobil);
  • o adresa de protocol de internet (IP);
  • un identificator de modul cookie;
  • identificatorul de publicitate al telefonului dvs.;
  • date detinute de catre un spital sau un medic, care ar putea fi un simbol ce identifica în mod unic o persoana

   Exemple de date considerate ca neavand caracter personal

  • codul de înregistrare al unei societati;
  • o adresă de email, cum ar fi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

2.Date cu caracter personal pe care le colectam

Cand plasati o comanda prin FiiBerar.ro, vom colecta informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda Dvs. si va vom notifica despre starea comenzii Dvs.

a.Date colectate automat

Când vizitati FiiBerar.ro colectam automat anumite informatii referitoare la dispozitivul Dvs, inclusiv adresa IP, si le salvam în jurnalele serverului (server logs). Jurnalele serverului sunt sterse automat după 14 zile. De regula, aceste date nu ne permit sa tragem nicio concluzie despre Dvs., sunt salvate într-o zona securizata si sunt colectate în scopurile detectarii si corectiei erorilor, detectarii și prevenirii fraudelor și accesului neautorizat și mentinerii securitatii sistemului. Temeiul nostru juridic pentru colectarea acestor date este Art. 6 (1) f) GDPR.

b.Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi:

     • Informatii de identificare cum ar fi numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail

     • Informatii postale si alte informatii utilizate pentru a expedia un produs, date de facturare,

     • Informatii financiare, cum ar fi numere de cont bancar pentru viramente in urma unor tranzactii.

     • De asemenea, ne puteti furniza si alte informatii prin actualizarea sau adaugarea de informatii in contul Dvs., sau in cazul in care comunicați cu noi în legatura cu serviciile noastre (e-mail, telefon, chat).

c.Informatii personale colectate din alte surse

  • Social Media. Va permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook) sau sa utilizati site-uri de socializare pentru a va autentifica si crea un cont. Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastrează despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. și autorizandu-ne sa accesam aceste informatii, sunteti de acord ca putem colecta, utiliza și pastra informatiile furnizate in conformitate cu aceast acord de confidențialitate.
  • Daca ne furnizati informatii personale despre altcineva, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie sa o informati cum colectam, folosim, dezvaluim si pastram informatiile personale in conformitate cu acest acord de confidentialitate.

d.Module cookie

Acest website foloseste module cookie și alte tehnologii similare, proprii și de la terți, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții media sociale și pentru a analiza traficul. Unele module cookie pot conține date cu caracter personal.

e.Datele personale ale copiilor

Serviciile nu sunt destinate copiilor cu vârsta sub 16 ani. Dacă descoperim ca procesam informatii despre un copil cu varsta sub 16 ani fara consimtamantul unui parinte sau tutore, ne rezervam dreptul de a le sterge.

 

3. Cum utilizam informatiile Dvs. personale

Noi folosim informatiile dvs. personale pentru a va furniza si a imbunatati serviciile noastre, pentru a va oferi o experiența placuta pe site-ul nostru, pentru a va contacta in legatura cu activitatea contului dvs. si pentru a va oferi servicii de suport.

Mai jos este un rezumat al modului in care folosim informatiile Dvs. personale.

  • Pentru a va livra comenzile Dvs, pentru a rezolva eventuale probleme cu contul Dvs., pentru a rezolva un litigiu . Pentru a va oferi support tehnic legat de produsele noastre. Atunci cand va contactăm in scopurile descrise mai sus, va putem contacta prin e-mail, telefon, SMS sau prin notificari tip push pe telefonul mobil.
  • Pentru a preveni, detecta, atenua si investiga fraude, incalcari ale securitatii sau alte activitati potential interzise sau ilegal
  • Pentru a oferi servicii de procesare a platilor prin partenerii nostri
  • Pentru a masura si a imbunatati serviciile noastre, pentru a pastra serviciile noastre in siguranța si pentru a personaliza continutul site-ului care include elemente și servicii ce pot prezenta interes ca raspuns la acțiunile pe care le faceti;

Cu consimtamantul Dvs. putem folosi informatiile personale pentru:

  • A va oferi oferte comerciale prin, e-mail, telefon sau SMS.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.

Foarte important: FiiBerar.ro nu vinde, inchiriaza sau dezvaluie in nici un fel datele Dvs. personale unor terte parti, fara consimtamantul Dvs.

4. Modalitati in care puteti accesa, controla si corecta informatiile Dvs. personale

Respectam dreptul Dvs. de a accesa, de a modifica, de a solicita stergerea sau de a solicita restrictionarea utilizarii informațiilor Dvs. personale, conform cerintelor legii. De asemenea, luam masuri pentru a ne asigura ca informatiile personale pe care le colectam sunt corecte si actualizate.

Aveti dreptul sa stiti ce informatii personale pastram despre Dvs. La cerere va putem furniza o copie a informatiilor personale intr-un format structurat. Daca informatiile dvs. personale sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa le actualizati sau sa ne cereti sa le actualizam.  Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor dvs. personale. De asemenea, ne puteti solicita sa ștergem sau sa restrictionam modul in care folosim informatiile dvs. personale, dar acest drept este determinat de lege si va poate afecta accesul la serviciile noastre

Puteti vedea, examina si schimba majoritatea informațiilor dvs. personale prin autentificarea in contul Dvs. Vom respecta dreptul dvs. legal de a accesa, modifica sau sterge informatiile personale din sistemul nostu. Putem totusi sa refuzam accesul de a modifica sau șterge informatiile dvs. personale in anumite cazuri, in conformitate cu legile naționale ale Romaniei.
Daca solicitati suspendarea procesarii unora sau tuturor informatiilor dvs. personale sau retragerea (daca este cazul) a consimțamantului dvs. pentru utilizarea sau dezvaluirea informatiilor Dvs. personale in scopurile stabilite in acest acord de confidentialitate, este posibil sa nu va mai putem oferi accesul la FiiBerar.ro si la serviciul de asistenta oferit clientilor nostri.
Dupa solicitarea Dvs., vom inchide contul dvs. si vom elimina informatiile Dvs. personale cat mai curand posibil, in functie de activitatea contului Dvs. si in conformitate cu legile nationale.

5. Cum si cu cine schimbăm informatii despre Dvs.

Este posibil sa împartasim tertilor informatii cu caracter personal despre tine, cum ar fi date agregate si informatii despre utilizarea FiiBerar.ro. Putem, de asemenea, sa împartasim informatiile despre tine, in forma in care le-am cules in diverse formulare, conform prevederilor prezentei Politici de confidentialitate si în urmatoarele situatii, cu:

  • Furnizorii de servicii: pentru a îndeplini anumite functii legate de activitatea FiiBerar.ro: De exemplu, furnizorii nostri de servicii pot oferi servicii cum ar fi cercetarea, analiza, gazduirea de site-uri web, realizarea tranzactiilor, întretinerea bazelor de date, administrarea concursurilor, furnizarea de servicii si platforme tehnologice, livrarile si procesarea de plati. În mod obisnuit, atunci cand furnizam acestor companii informatii cu caracter personal, avem o deosebita grija sa partajam doar acele informatii de care aceste companii au nevoie pentru a-si îndeplini functiile, mentionand expres ca aceste informatii pot fi utilizate numai atunci cand este necesara efectuarea de servicii în numele nostru sau pentru a ne conforma cerintelor legale. În mod similar, atunci cand este cazul, luam masuri pentru a solicita furnizorilor nostri de servicii sa protejeze informatiile cu caracter personal transmise.
  • Retelele sociale: poti interactiona cu anumite facilitati ale FiiBerar.ro care pot determina publicarea informatiilor Dvs. personale (nume, prenume) în retelele Dvs. sociale. Astfel, anumite date personale colectate de FiiBerar.ro pot fi puse in comun cu datele Dvs. personale de pe retelele de socializare si pentru care va dati dreptul de partajare.
  • Opt-Ins:În anumite locuri din cadrul FiiBerar.ro putem plasa optiuni de înscriere (OPT-IN) pentru a primi comunicari de la companii cu care avem relatii comerciale. Daca va înscrieti pentru a primi aceste comunicari sau acceptati sa distribuim datele Dvs. personale acestor companii, atunci le putem dezvalui informatii personale ce va pot identifica.
  • Vanzarea activitatii sau a activelor noastre: daca vindem toata compania sau o parte din aceasta/activele acesteia sau suntem implicati într-o fuziune sau transfer a afacerii, putem, la discretia noastra, sa transferam sau sa atribuim partial sau in totalitate informatiile unei terte parti ca parte sau în legatura cu tranzactia respectiva. În urma unui astfel de transfer, politicile de confidentialitate ale entitatii beneficiare pot guverna utilizarea si colectarea ulterioara a informatiilor cu caracter personal.
  • Motive juridice: Putem folosi sau dezvalui informatiile, integral sau parțial, pentru a coopera sau a sprijini organismele de aplicare a legii, guvernamentale sau de reglementare, organizatiile de protectie a continutului sau procesele judiciare în legatura cu sau pentru a preveni frauda suspectata sau posibila. De asemenea, putem folosi sau dezvalui informatii pe care le consideram adecvate în masura în care înregistrarile au fost citate sau în legatura cu litigiile în curs sau potentiale, sau pentru a impune sau a proteja drepturile sau siguranta utilizatorilor de servicii online.

6. Cum protejăm informatiile cu caracter personal

Va asiguram ca mentinem atat procedurile, cat si normele tehnice/de acces la FiiBerar.ro la un standard foarte inalt, cu scopul de a va proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, utilizarii incorecte sau accesului, dezvaluirii, modificarii sau distrugerii neautorizate, date pe care le furnizati prin intermediul serviciilor FiiBerar.ro. Din pacate, nici o transmitere a datelor nu este garantata ca fiind 100% sigura. Este posibil ca terte parti, care nu sunt sub controlul nostru sa intercepteze sau sa acceseze în mod ilegal transmisii sau comunicatii private. În consecinta, orice transmitere a informatiilor cu privire la identitatea personala se face pe cont propriu. Daca sesizati orice neregula si considerati ca va putem ajuta, va rugam sa ne solicitati ajutorul la contact[at]FiiBerar.ro.

Va rugam sa retineti ca trebuie sa pastrati confidentiala parola cu care va autentificati pe FiiBerar.ro.

Informatiile pe care le colectam despre Dvs. pot fi transferate sau salvate la destinatii din afara Uniunii Europene. De asemenea, pot exista situatii cand prelucrarea datelor Dvs. se poate face de catre persoane (angajati ai furnizorilor de servicii pentru FiiBerar.ro) localizate in afara Uniunii Europene. Introducand informatii personale in formularele serviciilor FiiBerar.ro sunteti de acord cu toate cele mentionate mai sus, in acest paragraf.

Daca credeti ca interactiunea Dvs. cu vreunul din serviciile FiiBerar.ro nu mai este sigura, contactati-ne la contact[at]FiiBerar.ro.

Numele de utilizator si parolele

Este foarte important sa protejati si sa mentineti securitatea oricarui cont; sa ne anuntati imediat despre orice utilizare neautorizata a contului Dvs. la FiiBerar.ro. Nu dezvaluiti parola altor persoane!

7. Drepturile și alegerile Dvs.

Preferințe de comunicare și opțiuni de dezabonare (OPT-OUT)

Daca v-ati abonat la unul sau mai multe newslettere si nu mai doriti sa le primiti, va puteti dezabona. Selectati link-ul din partea de jos a oricărui mesaj pentru a va dezabona de la email-urile de marketing și de promovare. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca nu va puteti dezabona de la unele mesaje legate de utilizarea FiiBerar.ro.         

            Pe langa drepturile existente in prezent, Regulamentul confera mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza date personale. Iata pe scurt care sunt drepturile pe care le aveti:      

  • Dreptul de acces - puteti obtine din partea operatorului o confirmare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si informatii cu privire la modalitatea în care sunt prelucrate datele Dvs.;
  • Dreptul la portabilitatea datelor - puteti solicita sa primiti, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul la opozitie - va puteti opune prelucrarii datelor atunci cand prelucrarea are în vedere un interes legitim al operatorului;
  • Dreptul la rectificare – puteti solicita corectarea fara intarzieri nejustificate a datelor inexacte;
  • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat”) - puteti solicita ca operatorul sa va stearga datele personale, printre altele în situatia în care prelucrarea acestora nu a fost legala sau v-ati retras consimtamantul și nu mai exista niciun temei juridic pentru prelucrare;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti cere restrictionarea prelucrarii datelor, în special daca contestati exactitatea lor.
  • Dreptul de a depune plangere - puteti apela la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal în situatia in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului - in cazurile în care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul Dvs, vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand în continuare valabila;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate - puteti solicita interventia umana, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia, solicitand operatorului o analiza individuala și personalizata.

 

8.Publicitate / cookie-uri și tehnologii similare

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare în serviciile noastre online (inclusiv opțiunile de oprire), consultati sectiunea destinata utilizarii cookie-urilor de pe site-ul FiiBerar.ro

9.Acces și corectare

In cazul în care este necesar, oferim vizitatorilor online acces la informatiile lor personale și posibilitatea de a le revizui, actualiza și corecta. Pentru a va ajuta sa va protejati confidentialitatea și securitatea, vom lua masuri rezonabile pentru a va verifica identitatea, cum ar fi solicitarea unei parole și a unui cont de utilizator. Va rugam sa contactati contact[at]FiiBerar.ro pentru mai multe informatii despre exercitarea acestor drepturi.

 

10.Pastrarea si stergerea datelor

Putem pastra datele Dvs. atata timp cat utilizati FiiBerar.ro și pentru un timp rezonabil ulterior. Daca doriti sa le stergem, modificam sau actualizam informatiile personale pe care le-ati furnizat prin intermediul serviciilor FiiBerar.ro, puteti utiliza setarile din pagina Dvs. de profil sau ne puteti contacta la contact[at]FiiBerar.ro si va vom raspunde intr-un termen rezonabil. Va rugam să retineti ca unele sau toate aceste date pot fi necesare pentru ca FiiBerar.ro să funcționeze corect si este posibil să fim obligati sa pastram anumite informatii prin lege.

 

11. Linkuri catre alte site-uri si servicii

Serviciile FiiBerar.ro pot contine linkuri catre site-uri sau servicii terte. In unele cazuri, putem incorpora în serviciile FiiBerar.ro un feed de continut, un player video sau o alta aplicatie de la o tertă companie, iar aceste fluxuri sau aplicatii pot parea a fi parte a serviciilor noastre, chiar daca acestea sunt furnizate sau difuzate de catre o terta parte. Daca accesati un alt site web sau orice alte astfel de servicii, chiar și cele care pot contine sigla FiiBerar.ro sau sunt încadrate de serviciile FiiBerar.ro, va rugam sa întelegeti ca operatorii acestor site-uri sau servicii pot colecta informatii de la tine sau pot plasa/citi cookie-uri, care vor fi utilizate de acestia in conformitate cu propriile practici de confidentialitate, care pot fi diferite de ale noastre. Nu suntem responsabili pentru, nu aprobam si nu controlam politicile sau practicile unor astfel de site-uri sau servicii. Trebuie sa cititi întotdeauna cu atentie Politica de confidentialitate a oricarui site sau a serviciilor pe care le accesati, pentru a întelege practicile de utilizare a informatiilor.

 

12. Actualizarea politicii privind confidentialitatea datelor

Din cand in cand, este posibil sa revizuim aceasta politica de confidentialitate. Daca facem revizuiri în ceea ce priveste modul în care colectam sau folosim datele personale, va vom notifica cu privire la aceste modificari prin: (1) anuntarea modificării serviciilor FiiBerar.ro sau (2) intreprinderea altor actiuni, după cum consideram adecvate in aceste circumstante, incluzand, fara limitare, publicarea online a versiunii revizuite a acestei Politici de confidentialitate.

Dacă nu sunteti de acord cu termenii acestei Politici de confidentialitate, in totalitate sau în parte, va rugam sa intrerupeti utilizarea Serviciile noastre online.

 

13. Contactati-ne

Pentru orice întrebări legate de această Politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la contact[at]FiiBerar.ro.

Viziteaza site-ul Fiiberar.ro pe ShopMania