SG Wines Platinum Sauvignon Blanc
Kitul de vinificație SG Wines Platinum Sauvignon Blanc produce un vin alb proaspăt și curat, demisec, cu note fructate și o complexitate subtilă ierboasă.
Preparați acest kit în 6 pași simpli!
1. Curățați și dezinfectați echipamentul.
2. Amestecați ingredientele.
3. Fermentați timp de cel puțin 5 zile.
4. Îndepărtați sedimentele din vin.
5. Îmbuteliați.
6. Savurați!
Pentru instrucțiuni complete, consultați interiorul kitului.
Pe lângă kit, veți mai avea nevoie de:
- Fermentator (30 L)
- Airlock si garnitura
- Damigeană și dop perforat / Fermentator secundar (minim 6 gal / 23 L)
- Lingură de amestecare
- Hidrometru
- Termometru
- Sifon
- Soluție de curățare și sterilizare
- 30 sticle de vin x 750 ml
- 30 dopuri sau dopuri cu filet
Acest kit nu necesită zahăr suplimentar pentru fermentare..
Kitul include:
Amestec de concentrat de suc de struguri
Plic de drojdie și nutrienți pentru vin
Plic de stabilizator
Curatare vin A
Curatare vin B
Specificații
Veti obtine 30 de sticle/22,5 L
Conținut alcoolic aproximativ: 10,5%
Ingrediente: Concentrat [sirop de zahăr invertit, concentrat de suc de struguri albi (sulfiți), concentrat de suc de mere, sirop de glucoză, acizi (acid tartric, acid lactic, acid citric, acid malic), nutrienți pentru drojdie, concentrat de suc de caise, concentrat de suc de gutui, regulator de aciditate (citrat de sodiu), aromă, apă, conservanți (metabisulfit de sodiu, sorbat de potasiu)]; Chitosan [apă, acid (acid malic), chitosan (crustacee), conservant (metabisulfit de sodiu)]; Drojdie și nutrienți [drojdie uscată (drojdie, emulgator (E491)), nutrienți pentru drojdie, vitamine, oligoelemente, agent antispumant, enzime (glucoamilază, pectinază), dextroză)]; Kieselsol [soluție de silice]; Stabilizator [conservanți (metabisulfit de sodiu, sorbat de potasiu)].
Alergeni: Sulfiți, crustacee.
Greutate: 6,9 kg