01.Introducere

Utilizarea  www.FiiBerar.ro  reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate mai jos. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre GROUP MANO srl  , prin intermediul magazinului virtual .

 

02. Specificatii preliminare

Definitii:

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o comanda catre www.FiiBerar.ro

Vanzator – sc GROUP MANO srl, proprietar si administrator al site-ului www.FiiBerar.ro, avand sediul social in Pitesti, bd. Libertatii, nr. 29, bloc D14, scaraC, ap.9, cu numarul de inregistare la Registrul  Comertului  J03 / 747 / 2002, CUI RO 14932535

Comanda -  utilizarea site-ului www.FiiBerar.ro  de catre cumparator pentru a trimite catre vanzator dorinta de a achzitiona produse aflate pe site, conform termenilor si conditiilor  de mai jos, iar cumparatorul este de acord sa faca plata acestora.

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator.

03.Securitatea informatiilor

Group Mano srl  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.FiiBerar.ro si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fără acordul scris al Group Mano srl, conform  Legii nr.8/1996 și a Art.42 din Legea 161/2003 .

Utilizatorul www.FiiBerar.ro este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.  Prin accesarea www.FIIBERAR.ro, sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces , ca si pentru toate activitătile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, acestia inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.FiiBerar.ro sau detinatorilor legali ai acestuia, in conformitate cu legile in vigoare.

 

04.Confidentialitate

Datele personale furnizate  vor fi folosite numai in scopul confirmarii si livrarii produselor comandate, fara ca acestea sa fie furnizate sau vandute unei terte parti.Datele personale pot fi transmise autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legislatiei in vigoare. De asemenea, datele personale vor putea fi transmise bancilor si procesatorilor de carduri pentru tranzactionare online, in vederea verificarii si validarii tranzactiilor pentru  plata electronica.

Inregistrarea unui utilizator persoană fizica in site-ul www.FiiBerar.ro presupune acordul explicit si neechivoc privind inregistrarea datelor personale ale acestui utilizator de catre www.FiiBerar.ro si Group Mano srl , in conditiile stipulate de Legea 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si a Legii 506/2004.

Informatiile  furnizate la inregistrarea pe www.FiiBerar.ro  vor fi folosite de Vanzator pentru comunicare  in scopul incheierii tranzactiei, pentru informare privind noutatile de pe site, oferte speciale si cupoane pentru reduceri. Utilizatorii inregistrati pe site pot solicita eliminarea din baza de date a site-ului, printr-un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

05. Livrarea
Vanzatorul va livra bunurile catre Cumparator conform optiunii acestuia. Se vor folosi serviciile de curierat rapid oferite de Fan Courier sau serviciile postale oferite de Posta Romana. Din momentul predarii pachetului catre transportator,responsabilitatea Vanzatorului privind livrarea produselor comandate inceteaza. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoarea a pachetelor, precum si etichetarea conform cerintelor ransportatorului, impreuna cu documentele de tranport. Pachetele  vor fi asigurate pentru deteriorare,pierdere sau furt pe timpul transportului/manipularii.

Livrarea se poate face in orice tara, cu stabilirea prealabila a conditiilor de transport si plata.

 

06. Termene de livrare

Produsele prezentate pe www.FiiBerar.ro sunt in stoc.  Expedierea se va face in 24 de ore in zilele lucratoare. Termenul de livrare este de 24-48 ore pentru Fan courier si 3-4 zile lucratoare pentru Posta Romana.  Vanzatorul nu poate garanta aceste termene, livrarea fiind exclusiv responsabilitatea transportatorului.

 

07.Plata

Achitarea comenzilor se poate face in avans sau ramburs.

Pentru plata in avans, clientii pot opta pentru ordin de plata in contul Group Mano srl deschis la Banca Transilvania RoBTRL00301202M26683xx sau Paypal. Pentru plata prin Paypal, va vom trimite o factura de plata in adresa Dvs de email.

Pentru plata ramburs, clientul va achita contravaloarea comenzii la transportator 

 

08. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.FiiBerar.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. FiiBerar.ro nu accepta comenzi telefonice. 

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract. Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator pe cale electronica (e-mail).

 

09. Transferul proprietatii

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare dupa efectuarii platii de catre Cumparator  la adresa indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau posta romana.). Nu este posibila verificarea  coletelor inainte de semnarea de livrare a doscumentelor de transport, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora .Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

 

10. Garantia produselor

Produsele oferite  de catre www.FiiBerar.ro nu sunt acoperite de garantie. Kit-urile de bere/cidru sunt sigilate, in termenul de garantie oferit de producator. Garantam rezultatele prezentate pe site numai cu respectarea stricta a pasilor prezentati in instructiuni.

 

11. Returul produselor

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanta Guvernului nr.130 din 2000,cu urmatoarele aspecte:

Art. 7. (1) "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv." Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator"

Art. 8. "In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator".

In situatie denuntarii unilaterale a contractului de catre cumparator, acesta are urmatoarele obligatii:

-          produsele returnate trebuie sa fie noi,in ambalajele originale, cu toate accesoriile si documentele cu are au fost livrate.

-          nu vor fi acceptate la retur produse asupra carora s-a intervenit

-          un retur va fi acceptat numai dupa o instiintare prealabila a Group Mano srl.

Prin folosirea site-ului www.FIIBERAR.ro ,utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa care ar putea sa apara intre Cumparator si Vanzator se va rezolva pe cale amiabila in termen de 30 de zile. Daca acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din localitatea unde se afla sediu Vanzatorului

 

12. Declinarea responsabilitatii

Obligatiile Group Mano srl si www.FiiBerar.ro se limiteaza la administrarea site-ului, informarea corecta si comunicarea facila cu utilizatorii site-ului. Vanzatorul se angajeaza sa livreze promt si in conditiile afisate pe site bunurile solicitate de Cumparator.Informatiile afisate pe site sunt actualizate periodic. Uneori pot interveni probleme de ordin tehnic, dincolo de controlul Vanzatorului. Se va incerca remedierea acestor probleme in cel mai scurt timp posibil.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor.

Serviciile de transport  sunt exclusiv responsabilitatea companiilor de trnasport. Vanzatorul nu are  control asupra pachetelor o data ce acestea sunt predate transportatorului. Datele de livrare trebuie sa fie complete si exacte pentru o expediere sigura si rapida.

 

13. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

14. Prevederi legale

Site-ul www.FiiBerar.ro functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de statul roman. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea prezentelor prevederi se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente din localitatea Vanzatorului. Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor.

Preturile produselor afisate pe www.FiiBerar.ro  sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile sunt actualizate periodic in functie de evolutia pietei valutare si de conditiile recomandate de furnizori, iar aceste actualizari sunt efectuate fara vreo notificare prealabila.

Comanda primita de la Cumparator, care a fost confirmata de catre Vanzator, este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Acceptarea termenilor si conditiilor prevazute in sectiunea - Termeni si conditii - la achizitionarea unui produs din site-ul  www.FiiBerar.ro presupune acordul explicit dat al cumparatorului asupra acestor prevederi si consimte ca a luat această decizie dupa citirea completa a acestor prevederi.

Vanzatorul nu este responsabil pentru continutul si functionalitatea unor evenntuale linkuri catre terte site-uri.

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului  contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Group Mano srl isi rezerva dreptul de a refuza livrarea comenzilor, precum si inaintarea unor actiuni in justitie sau reclamatii catre autoritati, in urmatoarele situatii:

 - pentru clientii care au refuzat nejustificat ridicarea coletelor expediate

 - pentru clientii care aduc amenintari personalului Group Mano srl sau folosesc un limbaj neadecvat

 - pentru clientii care folosesc abuziv site-ul www.FiiBerar.ro si incearca reproducerea/copierea neautorizata a sitelui

 - pentru cei care aduc prejudicii de orice fel Group Mano srl si www.FiiBerar.ro

Pentru orice informatie, sugestie, reclamatie, va rugam sa ne scrieti la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Viziteaza site-ul Fiiberar.ro pe ShopMania

LibraPay

Icon securitate LibraPay